DBS - En av de beste på det norske markedet i over 85 år

Thumbs up

DBS er et pålitelig og solid, norskt merke.
Grunnet lang erfaring og god faglig innsikt,
har DBS-sykler både dominert det  norske
markedet i over 85 år, samt vært merket av best
kvalitet.

Lyspære

Geniale, faglige sykkelløsninger. Se
nettside: 
https://www.dbs.no/ dersom
du er på jakt etter en sykkel som ikke finnes
hos Aspaas Sykler. Aspaas Sykler kan
bestille den, og du henter den i butikken.

DBS1

FAKTA

I 1989 ble DBS kjøpt opp av svenske Monark og i 1996 ble DBS endel av det internasjonale sykkelkonsernet Cycleurope. DBS har barnesykler, hybridsykler, terrengsykler, bysykler og elsykler.

Vi er stolte av å være et ekte, norsk sykkelmerke som fortsatt består, og vi i Cycleurope Norge jobber for at DBS fortsatt skal stå for norsk kvalitet, ytelse og design.

 

SYKLER TILPASSET NORSKE FORHOLD

LES MER OM DBS PÅ FACEBOOK

OM DBS SYKLER

DBS er et norsk sykkelmerke med lange tradisjoner, og mange nordmenn har tatt sine første tråkk på en DBS. Den Beste Sykkel ( DBS ) oppsto i 1932, produsert hos Jonas Øglænd i Sandes helt frem til 1989. DBS står bak noen av Norges mest ikoniske sykkelmodeller opp gjennom tidene: Apache, Tomahawk, Kombi, Offroad, Kilimanjaro og Intruder. Våre sykler er norsk historie, og vårt design, og gode kvalitet gjør at du fortsatt kan finne flere av våre sykler fra denne tiden i god stand på bruktmarkedet.

I 1989 ble DBS kjøpt opp av svenske Monark og i 1996 ble vi en del av det internasjonale sykkelkonsernet Cycleurope. Sterk konkurranse fra andre sykkelmerker, produsert i utlandet, gjorde at sykkelproduksjon i Norge ikke lenger var lønnsomt, og produksjonen, som da foregikk på Kvål, ble lagt ned i år 2000.